Usluge

Klasična masaža

«Klasična masaža» – vrijeme za čisto opuštanje i revitalizirajuću harmoniju. Naša klasična masaža kombinira provjerene tehnike za poboljšanje cirkulacije, smanjenje stresa i poboljšanje protoka energije u vašem tijelu. Bez obzira trebate li ciljano ublažavanje boli, želite se opustiti nakon napornog dana ili jednostavno tražite odmor od svakodnevice, klasična masaža je odgovor. Povjerite našem timu koji umjetnost klasične masaže pretvara u jedinstveno iskustvo tretmana. Zakažite termin danas i dopustite nam da vas razmazimo.

Aroma
masaža

Aroma masaža

Naša Aromaterapijska masaža pruža senzornu avanturu u kojoj kvalitetna esencijalna ulja mazno miluju vaše osjetila. Blage dodire otpuštaju napetosti i potiču emocionalno blagostanje. Arome se koriste ciljano, što u kombinaciji s odabranim tehnikama masaže može ublažiti pojedinačne pritužbe. Intenzivne aromaterapije usredotočuju se na leđa i vrat, kao i na ramena. Duboka masaža tkiva toplim, eteričnim uljima dugoročno otpušta i opušta mišiće. Zaronite i dopustite našem iskusnom timu da vas vodi u svijet spokoja i mira. Dobrodošli u oazu opuštanja!

Masaža lica i tjemena

30 min    40 KM

Rezervacija

Sportska/medicinska masaža

«Sportska medicinska masaža» – povećanje performansi, optimalan oporavak. Sportsko medicinska masaža ključ je uspjeha za svakoga tko želi ostvariti svoje sportske ciljeve, a pritom paziti na zdravlje svog tijela. Ova vrsta masaže ciljanim tehnikama poboljšava rad mišića, sprječava ozljede, revitalizira tkivo i ubrzava oporavak. Zakažite termin za sportsku medicinsku masažu već danas i napravite velike korake u svom treningu i oporavku.

Masaža vrućim kamenjem

«Hot stone masaža» – otkrijte stranu prirodne topline za duboko opuštanje i unutarnji mir. Ovaj jedinstveni tretman omogućuje kombinaciju nježnih masažnih pokreta i topline kamena koja prodire duboko u mišiće i oslobađa napetosti na potpuno novi način. Osjetite kako se stres svakodnevnog života topi dok vam se mišići opuštaju, a um smiruje. Prepustite se opuštajućoj toplini kamenja i iskusite transformativnu snagu ove masaže koja uravnotežuje tijelo i dušu. Dođite i prepustite se svijetu opuštanja.

Relax
masaža

Relax masaža

Wellness/Relax masaža Masaže ne pomažu samo kod tegoba, već i pružaju osjećaj blagostanja. Mnogi od naših svakodnevnih poslova zahtijevaju od našeg tijela stalno ponavljanje istih pokreta. To može dovesti do napetosti, a tijelo se osjeća napeto i umorno. Wellness/relax masaža daje novu energiju vašem tijelu, značajno povećavajući vaše opće blagostanje. Pravilna tehnika masaže vraća vas u pravi ritam, pružajući blagotvoran učinak koji se pozitivno odražava i na tijelo i na um. Masaže opuštanja ciljaju poboljšanje cirkulacije te potiču mentalno i fizičko opuštanje.

Masaža za trudnice

«Trudnička masaža» – nježna podrška trudnicama na njihovom jedinstvenom putu. Naša trudnička masaža osmišljena je kako bi vas oslobodila stresa i napetosti, ublažila tjelesne tegobe, poboljšala san i vratila osjećaj unutarnjeg mira i harmonije. Povjerite se našim iskusnim terapeutima i doživite ljekovitost trudničke masaže. Dopustite nam da vas pratimo na vašem putu prema majčinstvu i maksimalno uživajte u ovom prekrasnom vremenu.

Refleksologija
stopala 

Refleksologija stopala

Posvetite vrijeme svojim stopalima - doživite iscjeljujuću snagu masaže refleksnih zona! U našem studiju fokusiramo se na usklađivanje vašeg tijela putem ciljanih masaža pritiskom na refleksne zone stopala. Svaki dio stopala povezan je s određenim organima i funkcijama tijela. Masažom tih refleksnih zona moguće je osloboditi blokade, poboljšati cirkulaciju i povećati opće dobrostanje. Dopustite našim iskusnim terapeutima da vas razmaze i otkrijte kako masaža refleksnih zona ne samo da opušta, već potiče i vašu unutarnju ravnotežu. Posvetite svojim stopalima pažnju koju zaslužuju i uživajte u holističkom opuštanju za tijelo i um.

Scrub
tretman 

Scrub Tretman

Uživajte u osvježavajućem osjećaju piling tretmana u našem spa centru. Ova nježna, ali učinkovita metoda uklanja odumrle stanice kože, potiče cirkulaciju i daje koži sjaj. Iskusite revitalizirajući učinak za meku i obnovljenu kožu.

Paketi

Couple-Package


120 minuta • 250 KM   (Za 2 osobe)


Spa tretman lica (45 min)

Piling tijela (30 min)

Relax masaža (45 min)

Classic-Package


105  minuta • 105 KM


Spa tretman lica (30 min)

Piling tijela (30 min)

Relax masaža (45 min)

Antistress-Package


90 minuta • 100 KM


Piling tijela (30 min)

Relax masaža (60 min)

Aroma-Package


90  minuta • 100 KM


Spa tretman lica (30 min)

Aroma masaža (60 min)

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Subota: 09:00–21:00

© 2023 by Amari-spa all rights reserved Teston Design Sarajevo SJJ

Amari Spa

Ulica Ferhadija 10A

71000 Sarajevo


Phone viber whatsapp

 +387 60 308 7987


Ova stranica koristi kolačiće. Za detalje pročitajte našu politiku privatnosti.

Odbiti

U redu